...

Turizmas, Novaturas, Novaturo keliones, Pigus skrydziai, pigus bilietai, pigios keliones, tolimi krastai, keliones autobusu, paskutines minutes pasiulymai, star1, star1 holidays, teztour, sofa travel, Nuolaidos,gera kaina, pirk internetu.

2010 m. spalio 19 d., antradienis

Slidinėtojai keliones perka dvigubai aktyviau

Šiais metais slidinėtojai keliones į užsienio slidinėjimo kurortus perka dvigubai aktyviau, nei pernai tuo pačiu metu. Didžiausias Baltijos šalyse kelionių organizatorius „Novaturas jau pardavė per 30 proc. slidinėjimo kelionių į Italiją. Pernai atitinkamu laikotarpiu buvo parduota apie 17 proc.

„Priežasčių, kodėl slidinėjimo kelionės perkamos vis aktyviau, yra keletas, – teigia „Novaturo“ pardavimo ir rinkodaros direktorius Tomas Mikalonis. – Kasmet auga slidinėjimo populiarumas ir kelionių paklausa. Lietuviams slidinėjimas tampa vis populiaresne laisvalaikio forma. Auga nauja slidinėjimo karta, kurie tokias atostogas dar tik atranda, išgirdę iš kelionių grįžusių šeimos narių, draugų ar pažįstamų puikius įspūdžius. Kita priežastis, kad vakarų Europoje slidinėjimas jau daugelį metų yra vienas populiariausių žiemos poilsio būdų, o europiečiai slidinėjimo keliones planuoja ir perka vasarą. Rudenį geriausi pasiūlymai būna išpirkti“.

Anot T. Mikalionio, augant slidinėtojų skaičiui, slidinėjimo kurortai negali plėstis taip sparčiai, kaip Turkijos, Egipto ir kitų šiltųjų šalių kurortai. „Slidinėjimui reikia sukurti žymiai sudėtingesnę infrastruktūrą, nei pastatyti naują viešbutį“, – sako T. Mikalonis.

Kelionių organizatoriai siūlo visą paslaugų paketą ir dažnai net pabandžiusieji individualiai organizuoti slidinėjimo keliones supranta, kad pirkti visą kelionės paketą yra patogiau. Slidinėjimo paketą sudaro skrydis, pervežimas į pasirinktą kurortą, apgyvendinimas, per „Novaturo“ atstovus galima užsisakyti slidinėjimo abonementus, išsinuomoti slidinėjimo inventorių, neretai su nuolaidomis.

Šiemet, kaip ir anksčiau, žiemą tautiečiai daugiausia ilsėtis planuoja sausio mėnesį bei šv. Kalėdų ir Naujųjų metų laikotarpiu. 47 proc. „Novaturo“ jau parduotųjų slidinėjimo kelionių nupirkta sausio mėnesiui, 35 proc. – gruodžiui, apie 16 proc. – vasariui.

„Novaturo“ organizuojami skrydžiai į Italijos slidinėjimo kurortus vyks nuo š.m. gruodžio 25 d. iki kitų metų kovo 5 d. Kelionių organizatorius slidinėtojams siūlo tiesioginius skrydžius į Bergamo oro uostą Italijoje, iš ten organizuoja pervežimus į Livinjo, Canazei, Campitello, Kronplatzo kurortus, nuo šių metų siūlomus naujus Val di Fiemmo regiono kurortus - Kavalezę ir Predacą ir kitus.

Slidinėjimo ir kitas „Novaturo“ organizuojamas keliones galima įsigyti internetu www.novaturas.lt ir „Novaturo“ keliones parduodančiose kelionių agentūrose.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą