...

Turizmas, Novaturas, Novaturo keliones, Pigus skrydziai, pigus bilietai, pigios keliones, tolimi krastai, keliones autobusu, paskutines minutes pasiulymai, star1, star1 holidays, teztour, sofa travel, Nuolaidos,gera kaina, pirk internetu.

2010 m. rugsėjo 28 d., antradienis

„Novaturo“ keliones galima pirkti internetu

Kelionių organizatorius „Novaturas“ nuo šiol siūlo poilsines bei slidinėjimo keliones į užsienį įsigyti internetu. Internetas suteikia galimybę patiems valdyti visą kelionės pasirinkimo ir įsigijimo procesą. Jo pagalba galima neskubant išsirinkti kelionės tikslą, viešbutį, lankytinas vietas. „Dinamiškame kelionių versle specialūs pasiūlymai gali būti prieinami ribotą laiką, o kelionės pirkimas internetu yra pats sparčiausias, todėl, radus geriausią pasiūlymą, leidžia kelionę nedelsiant nusipirkti“, – kelionės įsigjimo internetu teikiamas galimybes pristato „Novaturo“ pardavimo ir rinkodaros direktorius Tomas Mikalonis. Dėl kelionei reikalingų dokumentų nerimauti taip pat nereikia – visus juos klientai gauna elektroniniu būdu. Dar vienas interneto privalumas – galimybė sužinoti, kaip norimą kelionę vertina ją jau išbandę keliautojai.

Teisingai naršyti internetinėje „Novaturo“ kelionių įsigijimo sistemoje padeda svetainėje pateiktas pirkimo internetu gidas. Kilus klausimams galima susisiekti su konsultantais. Kaip ir įprastu būdu renkantis kelionę, taip ir perkant internetu svarbiausia pasirinkti tai, kas labiausiai atitinka turisto lūkesčius. Pasirinkus šalį, tereikia išsirinkti viešbutį bei tinkamas kelionės datas, ir juos užsisakyti. Jei norima kelionė nėra parduodama internetu, sistema automatiškai nukreips į kelionių agentūrą. Nusiuntus kelionės užklausą internetu, su klientu nedelsiant susisiekia kelionių agentūros atstovas ir konsultuoja dominančiais klausimais.

Perkant „Novaturo“ keliones internetu, joms taikoma papildoma 3 proc. nuolaida, skirta tik šiuo būdu įsigyjamoms kelionėms.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą